Stafi i Shoqatës “Gender, Paqe e Siguri” së bashku me Drejtoreshën Ekzekutive znj. Bajana Çeveli si dhe studentet e Universitetit Gustav Eiffel dhe Paris-East Créteil, në një intervistë për emisionin “Aktualitet” në Televizionin NTV. Fokusi i kësaj interviste ishte krahasimi mes konceptimit të ditës së 8 Marsit në Shqipëri dhe në Francë, si dhe diskutimi lidhur me sigurinë dhe të drejtat e grave në vendin tonë. Për më tepër ju ftojmë të ndiqni intervistën.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZvMrDFzBSbw