MEDIA COVERAGE

https://diell-online.al/a_d/8-marsi-mes-fest%d1%91s-protest%d1%91s-dhe-ftes%d1%91s/

http://www.scan-tv.com/grate-paqja-dhe-siguria-cupi-jemi-shoqeri-e-dhunshme-dhe-inferiore-nderhyrje-qe-ne-kurrikula/

http://www.infoelbasani.al/axhende-kombetare-per-gruaja-paqja-siguria/

http://www.javanews.al/rezoluta-1325-e-okb-mbledh-ne-tirane-lektoret-dhe-studentet/  http://www.rezoluta1325.al/?q=sq/content/rezoluta-1325-drejt-6-qarqeve-t%C3%AB-tjera

http://www.gsh.al/2017/10/31/rezoluta-1325-shqiperia-te-beje-shume-per-rritjen-e-sigurise-se-grave/

http://awenetwork.org/wp-content/uploads/2017/02/REZOLUTA-1325-_GRUAJA-PAQJA-DHE-SIGURIA_.pdf

http://mbrojtja.gov.al/index.php/newsroom-2/fjalime-te-ministrit/2060-fjale-e-plote-e-ministres-kodheli-ne-tryezen-rezoluta-1325-te-drejtat-e-grave-nga-koncepti-ne-realitetin-shqiptar

http://www.qarkutirane.gov.al/sq/shoqata-e-k%C3%ABshillave-t%C3%AB-qarqeve-t%C3%AB-shqip%C3%ABris%C3%AB/njohja-me-rezolut%C3%ABn-1325

http://www.starplus-tv.com/sesion-informues-rezoluta-1325/

http://www.unkorce.edu.al/en/node/929

http://www.dibra.gov.mk/?p=199045

https://www.medioq.com/AL/Tirana/325425411140686/Rezoluta-1325---Te-drejtat-e-Grave-nga-Koncepti-ne-Realitetin-Shqiptar

http://ata.gov.al/2018/10/31/osbe-mbeshtet-rritjen-e-rolit-te-grave-ne-politiken-shqiptare/

https://www.youtube.com/watch?v=3lKDhMZUl48

https://www.youtube.com/watch?v=-OymWlSms48

https://www.youtube.com/watch?v=CV862QYK7Mw&t=7s

https://www.youtube.com/watch?v=SBGzW3OeRd4&t=5s

https://www.youtube.com/watch?v=8QhA0JAHNsA

https://www.youtube.com/watch?v=HPNtsS6kBeI&t=8s

https://www.youtube.com/watch?v=8RzVBkwCfUA

https://www.youtube.com/watch?v=KPpaeS6kqGM

https://www.youtube.com/watch?v=MoyLun9C3BE&t=18s

https://www.youtube.com/watch?v=QUU1sByW-rk

https://www.youtube.com/watch?v=c5JRk6v9oqg&t=11s

https://www.facebook.com/search/str/un+women+albania+rezoluta/keywords_blended_posts?filters=eyJycF9hdXRob3IiOiJ7XCJuYW1lXCI6XCJtZXJnZWRfcHVibGljX3Bvc3RzXCIsXCJhcmdzXCI6XCJcIn0ifQ%3D%3D

Mr. Borchardt Speech during the 1-st National Conference on Women Peace and Security, 06 March 2017

·        

http://gazeta-shqip.com/lajme/2017/03/06/zgjedhjet-borschardt-numri-i-grave-kandidate-i-pamjaftueshem/

·        

https://www.facebook.com/tv1channel.tv/videos/10154586770357965/

Mrs. Ceveli, interview on Report TV, presenting the work done by AWSP, and the efforts undertaken for the drafting of the National Action Plan.

·        

https://www.youtube.com/watch?v=SBGzW3OeRd4

Media coverage for the awarness raising campaign organised in the district of Lezha, with the female candidates as part of the central election of 2017.

·        

https://www.youtube.com/watch?v=m5sdYEGyUqs

Interview and media coverage  from the outreach activity organized in the district of Shkoder, with the students of the University “ Luigj Gurakuqi”.

              https://www.youtube.com/watch?v=-OymWlSms48

Images from the organization of the outreach activities in the district of Shkoder,

·            http://tv1-channel.tv/2017/04/27/rezoluta-1325-shqiperia-pa-nje-plan-veprimi/

Interview of Mrs. Bajana ceveli, regarding the percentage of the participation of women in to the central election.

http://shqiptarja.com/aktualitet/2731/ekspertja--eveli-kqz-t--kthej--mbrapsht-listatnuk-jan--30-gra-421843.html

The link contains information from the speech of the Minister of Defense Mrs. Mimi Kodheli, part of the roundtable on the 31st October 2016. 

http://www.mod.gov.al/index.php/newsroom-2/fjalime-te-ministrit/2060-fjale-e-plote-e-ministres-kodheli-ne-tryezen-rezoluta-1325-te-drejtat-e-grave-nga-koncepti-ne-realitetin-shqiptar.

Summary of the activity capacity building in the district of Tirana. 

http://www.qarkutirane.gov.al/sq/shoqata-e-k%C3%ABshillave-t%C3%AB-qarqeve-t%C3%AB-shqip%C3%ABris%C3%AB/njohja-me-rezolut%C3%ABn-1325

Information regarding the workshop with journalist & media actors.

http://www.kosova.info/tirane-rezoluta-1325-mbledh-gazetaret-dhe-aktoret-e-medias/

Images from the participation of Mrs. Mimi Kodheli, Minister of Defense, in the  round table on of 31st October 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=HPNtsS6kBeI

Speech of Mrs. Kodheli in the frame of the project Resolution 1325, Women Rights from the Concept to the Albania Reality, announcing the graduation of the first women as e general.

http://lexo.al/kodheli-gradohet-e-para-grua-gjenerale-ne-forcat-e-armatosura/

TV show Tonight, participation of the project staff on the 16th anniversary of the Resolution 1325.

https://www.youtube.com/watch? v=8ugn_epIc6k

Written article in the frame of the project Resolution 1325,

http://gazeta-shqip.com/lajme/ 2016/08/17/ska-paqe-as-ne- varr-per-jonidat/