Resolution 1325 newsletter categories.

Stafi i Shoqatës “Gender, Paqe e Siguri” në bashkëpunim me Shoqatën Për Gratë dhe Fëmijët, Qendra Kombinat” (SHPGF) po zbaton projektin “Komunitet proaktiv dhe bashkëpunues në parandalimin dhe adresimin e rasteve të d

The project „Eco tourism 4 all“ is supported by Regional Cooperation Council, through European Union.

Request for offers for Open Days (Event Companies) for the project,”Eco tourism 4 all”

The Association for Women with Social Problems has the pleasure of inviting you on "Open Days" event regarding the "Ecotourism for all" project in collaboration with the Association for Local and Rural Development sup

To: Businesses that deal Design and printing of promotional materials

For Service Providers - Design and printing of promotional materials

Sjellja e pershtatshme ndaj klientit - Online Zoom Meeting

 

Shoqata e Grave me Probleme Sociale organizon:

WEBINAR WORKSHOP 

Shoqata e Grave me Probleme Sociale (SHQPS) është e lumtur t'ju ftojë të merrni pjesë në trajnimin e parë online “Sjellja e pershtatshme me klienetet”.

The Association of Women with Social Problems (AWSP) is happy to invite you to participate in the online training "Appropriate behavior with clients".

 

Training and informing of small and large collection operators of medicinal plants, administrators of restaurants and guesthouses, representatives of NGOs of the tourist area of Drenova with the module "Appropriate be

Pages