Projekti:

 

 

 

Shoqata "Gender, Paqe e Siguri" kishte kënaqësinë të ishte pjesë e panelit të diskutimit në aktivitetin e organizuar në kuadër të 22 vjetorin të Rezolutës 1325 të Këshillit të Sigurimit të OKB-së për Gratë, Paqen dhe Sigurinë, organizuar nga AWEN. Puna e palodhur dhe sfidat në zbatimin e kësaj axhende vjen në formën e një libri nga  Rrjeti i Grave në Kosovë  në "Fakte dhe Fabula mbi Rezolutën 1325”.

Ndërkohë që ndarja e përvojave mes organizatave të vendeve të Rajonit në mënyrën e zbatimit të Rezolutës 1325 vlerësohet si një mënyrë për të çuar përpara Agjendën Kombëtare për Gratë, Paqen dhe Sigurinë në nivel kombëtar.

 

Donator : 
SHOQATA "GENDER, PAQE E SIGURI"